Szoptatós ruházat

 
Amikor elkezdtük kisfiammal a szopizós éveket, nekem nagyon hiányzott a hazai kínálatból a szoptatós ruházat. Mert persze nyáron az ember könnyen megoldja egy mély dekoltázzsal, vagy felrángatja a pólóját, de hidegebb időben sem a nyakat sem a derekat nem jó lefagyasztani. Meg sokan azért nyáron is szeretnének diszkrétebben szoptatni. És egyre többen vagyunk talán, akik a WHO ajánlás szerint legalább 2 éves korig szoptatunk. Több gyerek esetén már több évről van szó, amikor jól jönne ilyen speciális ruházat.
 
Felbuzdulva egy külföldi webáruház széles, színes kínálatán, rendeltem magamnak egy adag szoptatós felsőt és ruhát. A csomag megérkezése után kiderült, hogy még a legkisebb méret is több darab esetén túl nagynak bizonyult nekem. Feltettem hát ide képeket róluk, ha tetszik valamelyik, megvennéd, írj nekem a tunde.madarasz@yahoo.com címen.
  • Felsők
  • Ruhák

Felsők 

   
38/40-es empír szabású pamut szoptatós felső.
 
Divatos, nőiesen finom fazon, az ujján, mell alatt, alul és nyakában fodrozódó petrolkék puha anyagból. A mellrészen dupla rétegű, a mell alatt elvágott felső réteg felhúzásával lehet szabaddá tenni az alsó réteg szoptatós nyílásait mindkét oldalon.Finom, puha, rugalmas hurkolt tiszta pamut anyagból.
 
7000 Ft

ELKELT
 
 
38/40-es kétrétegű pamut szoptatós felső.
 
Divatos, nőies, lezser fazon, az ujján és nyakában kis díszhúzásokkal. A tejeskávé színű alsó réteg két oldalán lévő szoptatós nyílásokat, egyszerűen a petrolkék felső réteg felhúzásával lehet szabaddá tenni. Finom, puha, rugalmas hurkolt tiszta pamut anyagból.
 
7000 Ft
 
ELKELT
 
 
38/40-es kétrétegű pamut szoptatós felső.
 
Ez a sportos top tökéletes választás egy farmerral, kényelmes, lezser viselet. A fehér színű puha pamut alsó réteg két oldalán lévő szoptatós nyílásokat egyszerűen a zöldes türkiz nyaknyílásának félrehúzásával, vagy a réteg felhízásával lehet elérni. A nyakában, ujjain és alsó szegélyén passzérésszel és középen kenguruzsebbel.
 
7000 Ft
 
ELKELT
 

 38/40-es kötött pamut szoptatós pulóver BARACK színben

Sportosan elegáns darab, az ujjain és különleges kivágású nyakán körben kontrasztszínű dísz-szegővarrással díszített. A pulcsi felhúzásával érhető el az elülső alábélésen található két szoptatós nyílás.

7500 Ft

ELKELT

 

 38/40-es kötött pamut szoptatós pulóver ELEFÁNTCSONT színben

Ez az elegáns nőies felső tökéletes választás egy szoknyával akár munkahelyre is.Különleges átlapolós nyakmegoldása és empír szabásvonala teszi érdekessé. Az alsó réteg szoptatós nyílásai az átlapolt felsőrész kigombolásával érhetőek el bármelyik oldalon. .

 

7500 Ft

   
 

 Ruhák

 

 38/40-es pamut szoptatós nyári ruha

 

Kánikulában is csinos ez a guava színű, madeira hímzéses hajtásberakásokkal díszített szoptatós ruha. A nyakkivágás gombjait kigombolva lehet az alsó réteg szoptató nyílásaihoz hozzáférni.

6500 Ft

ELKELT

 

 

 42/44-es pamut szoptatós kánikula ruha

 

Üde, nőies viselet a legmelegebb napokon ez a rózsaszín virágmintás szoptatós ruha. Beépített melltartóval. A melltartóba rejtett szoptatós nyílások az empír felső réteg felemelésével érhetők el.

7000 Ft

 

 40/42-es pamut/elasztán géz szoptatós nyári maxi ruha

Gyönyörű törtfehér géz ruha, natúr színű csipkerátétekkel és fagombokkal a nyaknyílásnál. A szoknyarész három fodor részből összeállított.Selymes tapintású anyaga lágyan esik lábközépig. Az alsó rétegen lévő szoptatós nyílásokat az empír vonalnál felemelve lehet elérni.

8000 Ft

 

 38/40-es pamut/elasztán géz szoptatós nyári maxi ruha

Szellős selymes gézruha éjkék színben, hímzésekkel a nyakkivágásában és az alján. Selymes tapintású anyaga lágyan esik lábközépig. Az alsó rétegen lévő szoptatós nyílásokat az empír vonalnál felemelve lehet elérni.

8000 Ft

ELKELT

 

38/40-es szoptatós rövid ujjú maxi ruha 

Elegáns, hétköznapokon és alkalmakkor is viselhető ruha kellemes tapintású, jó esésű ruha, rugalmas poliészter anyagból. Fehér alapon fekete indás virágmintával. Az alsó rétegen lévő szoptatós nyílásokat a derékvonalnál vonalnál felemelve lehet elérni.

9000 Ft

   

38/40-es szoptatós hosszú ujjú maxi ruha 

Elegáns, hétköznapokon, munkahelyre és alkalmakkor is viselhető ruha kellemes tapintású, jó esésű ruha, rugalmas poliészter anyagból. Szürkésbarna alapon grafitszínű mintával. Az alsó rétegen lévő szoptatós nyílásokat az ál-blézert kigombolva, vagy félrehúzva lehet elérni.

9500 Ft